dilluns, 29 d’abril del 2013

Presentació del llibre 'Valencians i democràcia. Del malestar a la proposta' a Castelló de la Plana


El proper dijous 16 de maig tinc el plaer de presentar a la Llotja del Cànem de Castelló a Carlos Villodres, que ens vindrà a presentar el seu llibre 'Valencians i democràcia. Del malestar a la proposta', publicat dins la col·lecció Demos de la Fundació Nexe. Amb aquesta publicació continuem, des de la Fundació, fent una aportació al debat fonamentat sobre diferents qüestions claus de la realitat valenciana. Qüestions que cal abordar amb seriositat i des d'una òptica valencianista per a encarar el futur, complicat, que enfronta el país.

El llibre tracta d'analitzar el funcionament dels partits polítics i del sistema polític i electoral valencià i espanyol, a més de possibles alternatives, a la vegada que explora les formes de democràcia participativa. La publicació la podeu descarregar gratuïtament o adquirir en paper ací.

En la presentació comptarem, també, amb Ali Brancal, regidora de Compromís a l'Ajuntament de Castelló. Una oportunitat també per compartir les experiències de participació ciutadana que aquesta formació política ha posat en marxa a nivell intern.

Finalment, agrair a la Universitat Jaume I de Castelló la cessió de l'espai per a la presentació del llibre, així com al Centre Cultural Valencià La Nau la seua col·laboració en l'organització de l'acte.

Ens veiem, doncs, prompte, a la Llotja del Cànem.

1 comentari:

  1. M'agradarà saber que la presentació -i la subsegüent lectura del llibre- serà un èxit.
    Ànim.

    Marc

    ResponElimina